Caroline den Haan

 

Caroline den Haan

Mijn naam is Caroline den Haan (1962) en ik ben opgegroeid in Rijnsburg. Mijn ouders hadden een bloemenkwekerij, hier komt waarschijnlijk mijn voorliefde voor bloemen vandaan.


Ik ben heel breed geïnteresseerd in allerlei creatieve vormen. Ooit ben ik begonnen met het maken van alles en nog wat van polymeerklei, het maken van kralenboompjes, Tiffany, het fusen van glas.


In 2010 ben ik gestart met het geven van workshops bij mij thuis in het maken van sieraden van Art Clay Silver (ook wel zilverklei of kneedbaar zilver genoemd). Naast deze techniek ben ik mij gaan verdiepen in het werken met Powertex (universeel medium om beelden, schilderijen, objecten en sieraden mee te maken) glas (glasfusen, glasmozaïeken en schilderen op glas) en G’ Art à Vous (op basis van een servet met een speciale decoratietechniek 1 geheel op glazen schaal maken), op deze manier is het huidige aanbod van workshops ontstaan. Ook is het mogelijk om verschillende disciplines met elkaar te combineren. Vanaf juni 2015 heb ik een eigen atelier op het Bakkerspad in Rijnsburg, dit atelier is op afspraak te bezoeken.


Naast het geven van workshops en cursussen, volg ik zelf regelmatig workshops om van nieuwe technieken op de hoogte te blijven en met collega’s op het betreffende vakgebied ideeën uit te wisselen. Daarnaast exposeer ik regelmatig mijn werk.


Wil je zelf aan de slag in een workshop Art Clay Silver, Powertex, glas of G’Art à Vous? Of liever niet? Ik werk ook in opdracht. Stuur een mail naar onderstaand adres.

 

Contactgegevens:

Caroline den Haan

Website: www.diezain.com

E-mail: info@diezain.com

Telefoon: 06 50582128