Alida van Leeuwen

voorkant dichtbundel Alida van Leeuwen

Alida van Leeuwen streeft naar een zo vrolijk en creatief mogelijke invulling van haar leven. Daarom doet zij iedere dag zoveel mogelijk leuke dingen.

Zij houdt van kleur en experimenteert graag. Zij vindt haar weg in diverse kunstvormen, gebruikt allerlei materialen en haar onderwerpen zijn divers. Hierbij schroomt ze niet om ook zichzelf als kunstwerk te zien.

Al vroeg kreeg zij het schilderen van haar vader, de Katwijkse kunstschilder Andries van Leeuwen met de paplepel ingegoten. Maar ook haar moeder stimuleerde haar om creatief bezig te zijn. Alida geniet van het creëren en maakt graag "feel good" schilderijen en gedichten. De kernwoorden waarmee zij haar creatieve uitingen omschrijft zijn; Verblijden, Verwonderen en Vertederen.

In de periode 2016 – 2019 was zij dorpsdichter van Lisse.

Alida is beheerder van het regionale KunstenaarsCollectief KuCo, een groep (amateur) kunstenaars die graag willen laten zien wat zij maken. 

Neem contact op met Alida als:

Je wilt dat ze iets voor je maakt, zoals een gedicht, een muurschildering, een tijdelijke raamschildering of een schilderij.
*
Je op zoek bent naar een creatieve workshop. Zelf geeft ze onder andere de workshops "Meditatief tekenen schilderen", "Tekenen en schilderen voor beginners" en "Stiftgedicht maken". Daarnaast heeft ze contacten met allerlei creatieve KuCo mensen die ook workshops geven en zoekt ze graag de juiste persoon voor je.
*
Je iemand zoekt die een expositie of kunstmarkt voor je kan organiseren of een leuke creatieve openingsact.
*
Je een vrolijk model zoekt dat goed kan stilzitten.
*
J
e een niet zo standaard lezing wilt organiseren, zoals “De vrolijke Rembrandt” of een grappige, uitdagende, vrolijke en leerzame gedichtenquiz.
*
Je lid wilt worden van KunstenaarsCollectief KuCo.

Je tips of coaching nodig hebt om verder te komen in je creatieve proces.

Contactgegevens
Alida van Leeuwen
Website: www.AlidavanLeeuwen.nl
Website: www.LachPsycholoog.nl
Website: www.NederlandLacht.nl

E-mail: info@KuCo.nl
Telefoonnummer: 06 49668551