INEKE HUIJERMAN

schilderij Ineke Huijerman


In de loop der jaren is Ineke Huijerman steeds meer gaan abstraheren. Zij werkt in lagen zodat je deze gelaagdheid kunt afpellen om te ontdekken wat er nog meer te zien is. Hieruit zijn droompatronen ontstaan van landschap, steden en van plaatsen, herinneringen waar zij ooit of ergens geweest is of beelden die een bepaalde sfeer oproepen.

Haar werk gaat ook over veroudering en verval. Maar tegen het eind ademen de herinneringen het, dat in de buurt van vrede komt of in elk geval berusting. Zoals de perspectieflijnen aan het einde van ons waarnemingsveld in één punt samenkomen, kunnen ze - daar voorbij -weer uitstralen in een nieuwe wereld, de liefde, het land van bestemming.

Ineke is in 2014 afgestudeerd aan de kunstacademie Haarlem-Leiden en woont in De zilk. Zij werkt met mixed media in acryl omdat je er lekker snel mee kunt doorwerken. Haar werk heeft een eigen signatuur.   

Kom en grijp de kans om de lagen van haar schilderijen te ontdekken door haar impressies en laat je meevoeren in een wereld van verwondering.

Contactgegevens: 
Ineke Huijerman
Telefoonnummer: 06-13801708