Rob Kuijper

foto Rob Kuijper


Rob Kuijper is geboren in de jaren 60 in Haarlem en woont inmiddels al meer dan 30 jaar in de Bollenstreek (Sassenheim). 

Vanaf 2005 is hij zich gaan interesseren voor digitale fotografie. Dit leidde tot deelname in 2008 aan de Portfoliowedstrijd van “Zoom”, het grootste fotografie-tijdschrift van Nederland.  

Naar aanleiding hiervan plaatste de Duitse galerie en uitgever “Art Domain Gallery” werk van hem. Ook volgden er publicaties in de fotografie tijdschriften “Zoom” en “Focus” en in diverse buitenlandse fotomagazines. Verder was zijn werk te zien in regionale bladen zoals de Weekend Krant. Ook leuk om te vermelden: één van zijn foto’s is gebruikt als boekcover voor “De Witte Raaf” van de Haarlemse auteur Otten.

Bij kunstenaarsvereniging “Bollenstreek in Beeld” had hij zijn eerste expositie. Hij  exposeerde ook bij Galerie “Het Oude Raadhuis”, in de bibliotheek van Sassenheim en deed mee aan exposities van Galerie Beeldschoon in Leiden.
Tevens was zijn werk te zien tijdens evenementen als  “Gluren bij de Buren”, “Kunstweek Warmond” en “Kunstweek Oegstgeest”. 

Zijn bezigheden zijn fotografie in brede zin. Maar zijn zwart/wit fotowerk voor Jazzclub Perdido uit Hillegom en voor de North Sea Jazzclub in Amsterdam hebben momenteel zijn grootste aandacht, tezamen met straatfotografie in de regio van Haarlem tot Leiden en daarbuiten.

Contactgegevens:
Rob Kuijper